Welkom op de website van Preparee, het hipste impro-gezelschap in Leuven en ver daarbuiten!

Preparee Shaket Met Swaajp

Zoetekauwtjes, smoelentrekkers, lachebekjes van Leuven en Antwerpen en omstreken!

Het tweede semester komt langzaam maar zeker tot zijn einde. Maar niet getreurd en laat de angst voor de komende examens en naderende deadlines even varen samen met Preparee en Swaajp (een gezellig improvisatiegezelschap uit Antwerpen)!

Benodigdheden voor een heerlijke avond vol kleurrijke personages en fijne improvisatie: een aantal sterke improspelers, wat zoete suggesties van het publiek, een frisse presentator, veel enthousiasme en een pittige pianist. Mix deze ingrediënten, voeg daar wat suiker, wat zout en dingen waar je van houdt aan toe, en je krijgt een avond vol onverwachte scènes!
Op dinsdag 26 april om 20u30 shaken we er samen met Swaajp op los - beter dan ‘Taylor Swift herself’ - in De Valk (lokaal 91.56).

Bestel nu al je ticket(s) voordat anderen ze voor je neus wegsnoepen. Tickets zijn 3 euro voor studenten en 5 euro voor niet-studenten. Voor studenten met een cultuurkaart is dit optreden helemaal GRATIS! Het enige wat je moet doen nadat je je ticket gereserveerd hebt, is je cultuurkaart tonen aan de kassa.